Retail

sector-retail-2-1000x250.jpgVerpakkingen in de retail zijn erg divers en is een creatief proces, waarbij we rekening houden met uw behoeften en de consument. Het is van essentieel belang om bescherming en meerwaarde te bieden voor uw product in de retailomgeving. 

De rol van de consumentverpakking in de totale productervaring is - meer dan ooit - van cruciaal belang. In deze markt waar aankoopbeslissingen op het point-of-sale worden gedaan, moet uw product opvallen: de verpakking is het communicatiemedium dat uw product aan de klant bindt. Daarom denken wij voortdurend met u mee door innovatieve verpakkingsconcepten te ontwikkelen gebaseerd op het gewenste consumentengedrag.

ONS ASSORTIMENT VOOR DE retail BESTAAT O.A. UIT:

Met de diverse consumentverpakkingen zoals dozen, luxe verpakkingen, shelf & retail ready verpakkingen, toonbank en vrijstaande vloerdisplays komen uw merken en producten gegarandeerd tot zijn recht.

Voor deze verpakkingen bieden wij talrijke soorten verpakkingsmateriaal (massief en golfkarton) en hoogwaardige bedrukkings- en (flexo, offset, zeefdruk) en afwerkingstechnieken (lakken, lamineren, e.d.) aan voor de juiste verpakkingsoplossing, afgestemd op uw behoeften.

sector-detailhandel-autobar-800x381

Contact

Meer weten over de mogelijkheden binnen uw sector?

Bel ons
+32 (0)3 450 99 60
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen