Logistiek & Fulfilment

sector-logistiek-header1000x250Als één van de grootste spelers op de Nederlandse markt, beschikken wij over een groot assortiment transportverpakkingen voor de sector logistiek, vervoer en opslag.

Voor iedere partij in de logistieke dienstverlening, wharehousing of distributie, kunnen wij verpakkingsoplossingen aanbieden voor enkel of meervoudig gebruik die u kan helpen bij het optimaliseren van de transportcyclus.

VAN TRANSPORTVERPAKKINGEN TOT BESCHERMENDE VERPAKKINGEN

Het volume van verpakkingen en zendingen reduceren is in deze sector altijd een belangrijke zaak. Daarnaast is het minimale gebruik van verpakkings- en opvulmateriaal een belangrijk punt, waardoor afval beperkt kan blijven.

Onze verpakkingsdeskundigen kunnen golfkartondozen zo ontwikkelen dat de ruimte het beste benut wordt, de sterkte ervan geoptimaliseerd en niet meer materiaal gebruikt wordt dan nodig. Hierbij houden zij ook nauwlettend in het oog dat de oplossingen in de keten niet teniet worden gedaan. Bij verpakkingen waarbij 0% aan loze ruimte is, zullen de vrachtwagens optimaal beladen worden in de volgende stap, zodat het rendement behouden blijft.

Tevens houden wij rekening met elk aspect van uw verpakkingslijn, distributie, logistiek en eisen van de eindgebruiker, zodat uw waardevolle producten goed beschermd zijn. Onze reguliere transportverpakkingen kunnen bedrukt of onbedrukt worden geleverd, in hoge of lage volumes, afhankelijk van uw behoeften.

ONS ASSORTIMENT VOOR DE logistiek BESTAAT O.A. UIT:

Contact

Meer weten over de mogelijkheden binnen deze sector?

Bel ons
+32 (0)3 450 99 60
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen